MileyCyrusFan Administrator
Število prispevkov : 5860 Join date : 12/06/2010 Age : 27
| Naslov sporočila: Demi Lovato: Zredila sem se, pa kaj! Tor Avg 30, 2011 5:13 pm | |
|
Demi Lovato, ki se je še nedavno spopadala z motnjami hranjenja, se je v nedeljo udeležila podelitve MTV video nagrad, kjer se je morala soočiti s kritikami glede odvečnih kilogramov.
Četudi je bila videti izvrstno v kratki oprijeti svetleči se oblekici, pa so zlobni jeziki kljub vsemu delali s polno paro.
Na to jim je 19-letna zvezdnica odgovorila: »Zredila sem se, pa kaj! Prebolite že! To se zgodi, ko zapustiš zdravljenje motenj s hranjenjem!«
Izgleda, da je potem spregledala prenagljeno in neposredno sporočilo, ga izbrisala in nadomestila s sledečim: »Veste kaj, sem zdrava in srečna. In če se vi ubadate z mojo težo, potem vi to vsekakor niste.« vir: tocnoto.si | |
|
MileyCyrusFan Administrator
Število prispevkov : 5860 Join date : 12/06/2010 Age : 27
| Naslov sporočila: Re: Demi Lovato: Zredila sem se, pa kaj! Tor Avg 30, 2011 5:45 pm | |
| Ah, kile gor al pa dol, men je huuuda | |
|
purple.dream^^ Obiskovalec
Število prispevkov : 104 Join date : 19/06/2011
| Naslov sporočila: Re: Demi Lovato: Zredila sem se, pa kaj! Tor Avg 30, 2011 6:17 pm | |
| Se strinjam z MileyCyrusFan Men je všeč taka kakršna je :) | |
|
Mc'Miley Administrator
Število prispevkov : 7142 Join date : 13/10/2010 Age : 26
| Naslov sporočila: Re: Demi Lovato: Zredila sem se, pa kaj! Sre Avg 31, 2011 7:09 am | |
| | |
|
iwishtobeyours Obiskovalec
Število prispevkov : 157 Join date : 21/08/2011 Age : 27 Kraj : Hogwarts ϟ
| Naslov sporočila: Re: Demi Lovato: Zredila sem se, pa kaj! Sre Avg 31, 2011 7:57 pm | |
| Jao so eni ljudje prizadeti. Po usem tem kar je skos dala ji grejo pisat da je debela... drgač je pa men lepše če ma punca obline :') in Demi ma čist lepo postavo. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Demi Lovato: Zredila sem se, pa kaj! | |
| |
|