MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MileyWorldSlovenia is official slovenian fanclub of Miley Cyrus!

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?!

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
MileyCyrusFan
Administrator
MileyCyrusFan

Število prispevkov : 5860

Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?!   Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?! EmptySre Sep 07, 2011 5:49 pm

Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?! Vanessa-hudgens-hamptons-usopen

Vanessa Hudgens se je v ponedeljek udeležila 'US OPEN' v New Yorku. Za to priložnost si je nadela črne ohlapne hlače, potiskano pisano majico in bež čepico.

Zraven rdeče šminke so jo krasili tudi dolgi lasje, ki so bili včasih njen zaščitni znak, ki ga zdaj kljub temu, da se je ostrigla, ne želi opustiti…

Ali za dolgimi lasmi res tako žaluje, da se tolaži z lasuljami ali z lasnimi podaljški? Z denarjem si vsekakor lahko marsikaj privošči…

22-letna zvezdnica, ki je imela srečanje s policisti, pa si je ob nedavnem ameriškem prazniku privoščila tudi nekaj počitnic in z najboljšo prijateljico Lauro New zapustila Zahodno obalo ter odpotovala v New York.

O tem je na Facebook napisala: »Z Lauro sem odšla v Hamptons za naš praznik dela. V mestu sem tudi zaradi tedna mode! Po navadi bi bila žalostna, ker se poletje poslavlja, vendar sem ga letos odlično preživela. Ključ je trdo delo in spontanost. Vesel praznik dela!«

Z Lauro sta se pojavili tudi na poletni hiši Gilt City, kjer je Vanessa očarala prisotne v dolgi modri obleki.

vir: tocnoto.si
Nazaj na vrh Go down
Mc'Miley
Administrator
Mc'Miley

Število prispevkov : 7142

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?!   Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?! EmptyČet Sep 08, 2011 4:32 pm

waw zlo dober stil ma:)
ja res ma dnar tko da si lahko prvošči...
Nazaj na vrh Go down
MileyCyrusFan
Administrator
MileyCyrusFan

Število prispevkov : 5860

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?!   Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?! EmptyČet Sep 08, 2011 4:57 pm

meni ni jasno zakaj se je postrigla? sej ma za film lahko tut lasuljo..
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?!   Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?! Empty

Nazaj na vrh Go down

Vanessa Hudgens: Res tako pogreša dolge lase, da nosi lasuljo?!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Vanessa Hudgens: Majico je zamenjala za obleko
» Tako pa jaz bobnam
» Vanessa ima svoj prvi tatu!