Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia
MWS himna
Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
MileyWorldSlovenia is official slovenian fanclub of Miley Cyrus!
Število prispevkov : 157 Join date : 21/08/2011 Age : 27 Kraj : Hogwarts ϟ
Naslov sporočila: Justin in Selena izkazala čast učiteljici petja Pon Sep 19, 2011 9:02 am
Selena in Justin sta počastila učiteljico petja, Jan Smith.
Selena Gomez se je pridružila svojemu fantu Justinu Bieberju, ki je v soboto skupaj z Usherjem in Scooterjem Braunom odšel na prireditev 2011 Georgia Music Hall Of Fame ter tam z nastopom počastil svojo učiteljico petja Jan Smith.
Kaj meniš o zgornjem posnetku? Je Justin upravičil s tem nastopom vse ure učenja pri učiteljici Jan Smith?
Ne glede na to, kaj vse ga je Jan naučila, je Justin danes izredno srečen, da je imel tako vokalno učiteljico. “Sem v Atlanti, v čast Jan Smith. Rad tem imam mama Jan. Vesel in ponosem sem nate. Počaščen sem, da sem lahko tukaj zate,” je zatwittal Justin.
Jan je ganjena dejala: “Zdi se mu super. Resnično dobra noč bo. Tako počaščena sem, da sem učila že toliko znanih in uspešnih pevcev in pevk.” Biebs vsekakor spada med njih, se strinjaš? vir: sweetstars
MileyCyrusFan Administrator
Število prispevkov : 5860 Join date : 12/06/2010 Age : 27
Naslov sporočila: Re: Justin in Selena izkazala čast učiteljici petja Pon Sep 19, 2011 1:48 pm
Justin vokal je tok dober pa lep
Mc'Miley Administrator
Število prispevkov : 7142 Join date : 13/10/2010 Age : 26
Naslov sporočila: Re: Justin in Selena izkazala čast učiteljici petja Sre Sep 21, 2011 1:43 pm
lepa sta bla ma justina še zmeri sovražim
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Justin in Selena izkazala čast učiteljici petja