iwishtobeyours Obiskovalec
Število prispevkov : 157 Join date : 21/08/2011 Age : 27 Kraj : Hogwarts ϟ
| Naslov sporočila: Selena Gomez: Želi uspeti v modi? Čet Avg 25, 2011 7:44 pm | |
| Selena Gomez si želi uspešne kariere tudi v modnem svetu!Odlična pevka in igralka je dejala, da si iz vsega srca želi, da bi začela oblikovati svojo lastno modno linijo. ‘ Mislim, da točno sedaj in sedaj, ko sem s svojo generacijo, definitivno čutim, da je izbira K-Marta najboljša izbira zame in zaradi tega očitno oni lahko zajamejo mojo linijo, moje želje, pri tem pa pazijo tudi na to, da cene ostanejo na minimumu,‘ je dejala Selena. ‘ A nekega dne bi rada imela svojo linijo oblačil visoke mode. To bi bilo zares zabavno.’ ‘ Zares mi je všeč stil Sarah Jessice Parker – njen vsakdanji stil.‘ ‘ Na rdeči preprogi pokaže popolnoma svoj, individualni slog. Ne vem, če bi sama kdaj sploh navlekla nase ta oblačila. Toda njen vsakdanji stil je res mešanica vsega, tudi bohemskega stila in je zelo ljubek.’ Kaj si o tem misliš ti? Meniš, da bi Selena uspela tudi v modnem svetu? vir: sweetstars | |
|
Mc'Miley Administrator
Število prispevkov : 7142 Join date : 13/10/2010 Age : 26
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Želi uspeti v modi? Čet Avg 25, 2011 8:02 pm | |
| | |
|
sara<3 Paparazzi
Število prispevkov : 2827 Join date : 12/07/2010 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Želi uspeti v modi? Čet Avg 25, 2011 8:10 pm | |
| Po mojem, bi ji tudi uspelo. | |
|
MileyCyrusFan Administrator
Število prispevkov : 5860 Join date : 12/06/2010 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Želi uspeti v modi? Pet Avg 26, 2011 11:56 am | |
| ja, sej ma kr dober stil in pomoje moda pri njej nebi bla problem. | |
|
Neiia* Obiskovalec
Število prispevkov : 146 Join date : 24/02/2011 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Želi uspeti v modi? Pon Avg 29, 2011 6:54 pm | |
| Se strinjam da bi ji ratalu v modnem svetu. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Želi uspeti v modi? | |
| |
|