Mc'Miley Administrator
Število prispevkov : 7142 Join date : 13/10/2010 Age : 26
| Naslov sporočila: Selena Gomez: Poslavlja se od glasbe! Sob Jan 07, 2012 8:31 pm | |
| Selena Gomez, ki se odpravlja na turnejo v Južno Ameriko, meni, da je zaradi enega filma, ki ga je posnela, že odlična igralka. Napovedala je, da si bo vzela odmor od glasbe in se v tem letu posvetila snemanju novih filmov. Priljubljena zvezdnica, katere modna linija se slabo prodaja, je povedala, da bo tokrat igrala povsem drugačno vlogo (kot da bi igrala že v številnih filmih) in jo bomo videli v popolnoma novi luči. To, kar počne sedaj, je bolj podobno njej sami. 19-letna pevka in igralka, ki je novo leto dočakala skupaj z Justinom, je povedala: »Gre za popolnoma drugačen karakter, kot sem jih igrala do zdaj. To je čisto drugačna atmosfera in mislim, da bo gledalcem všeč. Videli boste bolj surovo obliko. Bolj bo surovo in bolj bo v ospredju igranje.« Vir:TočnoTo Teens | |
|
MileyCyrusFan Administrator
Število prispevkov : 5860 Join date : 12/06/2010 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Poslavlja se od glasbe! Ned Jan 08, 2012 12:46 pm | |
| men je bla pa njena glasba zmer ful všeč :( | |
|
sara<3 Paparazzi
Število prispevkov : 2827 Join date : 12/07/2010 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Poslavlja se od glasbe! Ned Jan 08, 2012 12:59 pm | |
| Meni je tudi njena glasba všeč, sploh zaden album. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Poslavlja se od glasbe! | |
| |
|