MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MileyWorldSlovenia is official slovenian fanclub of Miley Cyrus!

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek!

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
MileyCyrusFan
Administrator
MileyCyrusFan

Število prispevkov : 5860

Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek!   Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek! EmptyČet Sep 01, 2011 5:24 pm

Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek! Joe_jonas_demi_lovato_vmas_2011-400x300

Čez vikend sta se Demi Lovato in Joe Jonas srečala in družila na MTV-jevih glasbenih nagradah, in izgleda, da sta sedaj spet splezala na zeleno vejo. Joe je povedal, da je bil zelo vesel, ko je spet videl Demi in da načrtujeta ponovno srečanje daleč stran od gneče rdeče preproge. Hm, vse diši po romantičnem zmenku.

»Res je super. Na rdeči preprogi sva se srečala in malo pogovarjala. Poskušala bova najti še kakšen drug termin ter uiti gneči in norosti, ki nastane na rdeči preprogi, tako da se bova lahko pogovorila. Srečen sem, da vidim, da ji gre dobro in zelo sem bil vesel, ko sem jo spet videl.«

Joe in Demi, ki ji je vseeno, da se je zredila, sta se razšla maja lani, Joe pa je priznal, da je bil on tisti, ki je končal razmerje. »Z Demi sva vedela, da se podajava v razmerje, ki morda ne bo ravno lahko. Čez čas sem spoznal, da mi je več do najinega prijateljstva kot karkoli drugega. Tako da sem jaz končal razmerje, saj sem jo imel rad kot prijateljico. Bila je tam, ko sem jo potreboval. Sedaj sem jaz na vrsti, da sem tu ko me potrebuje, tako da bova nadaljevala s prijateljstvom.«

Demi, ki ima veliko podporo oboževalcev, pa je preko Twitterja oboževalcem pojasnila, kako sta se sploh razšla: »Z Joejem sva se razšla, toda ni me pustil preko telefona. Stvari med nama se niso izšle, toda še vedno ostajava prijatelja. Trenutno se ne videvam z nikomer. Trenutno za mene ni pomembnejšega razmerja kot odnos z mojimi oboževalci. Hotela sem, da veste to.«

vir: tocnoto.si
Nazaj na vrh Go down
Mc'Miley
Administrator
Mc'Miley

Število prispevkov : 7142

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek!   Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek! EmptyPet Sep 02, 2011 3:45 pm

super:)
upam da ima rata
Nazaj na vrh Go down
MileyCyrusFan
Administrator
MileyCyrusFan

Število prispevkov : 5860

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek!   Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek! EmptyPet Sep 02, 2011 3:59 pm

awwwh. :) super je, da se nista skregala ko sta šla narazen :)
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek!   Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek! Empty

Nazaj na vrh Go down

Demi Lovato in Joe Jonas: Odpravljata se na zmenek!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Demi Lovato & Joe Jonas: Zopet združena?
» Demi Lovato: Zredila sem se, pa kaj!
» Izpoved Demi Lovato
» VMA 2011: NASMEJANA Demi Lovato!
» VMA 2011: NASMEJANA Demi Lovato!