MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MileyWorldSlovenia is official slovenian fanclub of Miley Cyrus!

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom!

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
MileyCyrusFan
Administrator
MileyCyrusFan

Število prispevkov : 5860

DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom!   DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom! EmptySob Sep 03, 2011 5:48 pm

Demi se ne igra s kariero in pridno dela na tem, da bo njena glasba čedalje bolj popularna.

DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom! Demi-lovato-chord-overstreet-duet-september-2011

Demi Lovato je s skladbo Skyscraper dokazala, da misli resno in da njen povratek na glasbeno sceno ne bo zgolj še ena modna muha enodnevnica. Lepotička, ki so jo včeraj paparaci ujeli pri nakupovanju, je nedavno spregovorila o svojem prihajajočem albumu.

O uspehu skladbe Skyscraper: “Ko se je skladba zavihtela na prva mesta raznih lestvic, sem bila povsem presenečena. Tega res nisem pričakovala. Res sem bila vesela in hvaležna.”

O tem, da je za svoj prvi singel izbrala balado: “Želela sem, da se po dolgem času svetu prikažem z močno balado, ki bo ljudi lahko navdihnila. Nisem hotela le še ene skladbe, na katero se lahko pleše.”

O bolj veselih skladbah z njenega albuma:
“Sklaba All Night Long, ki sem jo posnela v duetu z Missy, je res zabavna. Govori o uživanju življenju, o tem, da si pokonci vso noč in plešeš ter poješ fantu, ki ga imaš rada, ne želiš odrasti.. je res zabavna.”

In ko smo že pri skladbah, ki bodo na Demijini novi plošči, velja omeniti, da bo pevka sodelovala še z enim glasbenikom. Njen mozaik duetov bo dopolnil Gleejevec Chord Overstreet. “Pravkar sem v studiju in pišem skladbo s @chordoverstreet.” je zapisala Demi na svojem Twitter računu. Chord je nato zapisal: “@ddlovato ubijalsko je bilo danes. Res talentirana!”

vir: sweetstart.net
Nazaj na vrh Go down
Mc'Miley
Administrator
Mc'Miley

Število prispevkov : 7142

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom!   DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom! EmptySob Sep 03, 2011 6:41 pm

ammm..kdo je ta?
Nazaj na vrh Go down
MileyCyrusFan
Administrator
MileyCyrusFan

Število prispevkov : 5860

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom!   DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom! EmptySob Sep 03, 2011 6:48 pm

nimam pojma, prvič slišim zanjga.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom!   DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom! Empty

Nazaj na vrh Go down

DEMI LOVATO bo sodelovala s Chordom Overstreetom!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1