MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MileyWorldSlovenia is official slovenian fanclub of Miley Cyrus!

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Seleni Gomez ugaja Justinova osebnost!

Go down 
AvtorSporočilo
iwishtobeyours
Obiskovalec
Obiskovalec
iwishtobeyours

Število prispevkov : 157
Kraj : Hogwarts ϟ

Seleni Gomez ugaja Justinova osebnost! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Seleni Gomez ugaja Justinova osebnost!   Seleni Gomez ugaja Justinova osebnost! EmptyPon Avg 29, 2011 7:09 pm

Selena ljubi njegov smisel za humor!

Seleni Gomez ugaja Justinova osebnost! Aes-0425532

9-letna starleta, katera s pevcem hodi že od konca leta 2010, je priznala, da je nad njem očarana predvsem zato, ker jo zna vedno spraviti v smeh!

Veste, ko se zaljubiš in ljubiš nepopolno osebo, kot da je popolna. Vsakdo je drugačen. Vsi imamo pomanjkljivosti, toda ravno te nas delajo posebne. Samozavest osebe pa je tista, ki omami,’ je dejala Selena.

Opaziš jo in mislim, da je to čudovito. Samozavest je tista, ki je glavna. Sem ena izmed tistih oseb, ki ko najde ljubezen jo zgrabi z obema rokama. Lepo je imeti ob sebi nekoga, ki te razume. Justin me ves čas razveseljuje z zabavnimi stvarmi in naj rečem, da ima veliko pozitivnih lastnosti!

Medtem, ko je zvezdnica srečna s 17-letnim Justinom, pa je pred kratkim spregovorila tudi o tem, da se osebnostno ne bi nikoli spremenila zaradi fanta!

Priznala je, da je v preteklosti že doživela vpliv fanta, ki jo je usmerjal pri tem, kaj naj ima rada in kaj ne – zaradi njega se je začela spreminjati. Ona ni bila več ona! Ko se je romanca končala je spoznala svojo napako in se odločila, da bo do sebe vedno popolnoma odkrita!

Jaz nisem bila jaz skoraj eno leto. Mislim, da je bilo to zares uničujoče. Počutila sem se, kot da sem jaz tista, ki se večno trudim za to, da mu bom ugajala.

Vsi okoli mene so ga sovražili, a jaz nisem poslušala. Sedaj mislim, da sem morala sama priti čez to in razumeti, da sem danes lahko močnejša. Danes kljubujem temu, da bi se kdo trudil in me ponovno spremenil!

Je tudi tebe že kdo kdaj poskušal spremeniti? Bi bila pripravljena svojo izkušnjo deliti z nami?
vir: sweetstars
Nazaj na vrh Go down

Seleni Gomez ugaja Justinova osebnost!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Selena Gomez: Prihaja v Evropo!
» Selena Gomez: Poslavlja se od glasbe!
» Selena Gomez obožuje svoje oboževalce!
» Selena Gomez: Želi uspeti v modi?
» Selena Gomez: Oktobra odhaja na turnejo v Kanado!