MileyCyrusFan Administrator
Število prispevkov : 5860 Join date : 12/06/2010 Age : 28
| Naslov sporočila: Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! Pet Sep 02, 2011 2:42 pm | |
|
Selena Gomez se je v nedeljo udeležila slavnostne podelitve MTV Video nagrad, na katerih je izgledala izvrstno v črni obleki Julien MacDonald.
19-letna pevka in igralka, ki je navdušila Justinovo mamo, je pred začetkom programa tudi obkrožila rdečo preprogo in intervjuvala veliko znanih obrazov, med katerimi je bil tudi njen fant Justin Bieber, ki so ga zatožili. Vemo pa tudi, zakaj ga je Selena izbrala...
Četudi se zdi zvezdnica, ki je spet dobila darila od Justina, venomer zaposlena z raznimi prireditvami, si vzame čas tudi za druge projekte. Tokrat se je osredotočila na njeno lastno dišavo.
"Pozdravljeni, sedaj sem tudi uradno začela delati na mojem novem parfumu. Trenutno delamo tudi na spletni strani, na kateri mi boste lahko pomagali pri odločitvah, kakšna bo končna oblika le-tega. Registrirajte se na www.selenagomezperfumes.com in počakajte, da bo stran začela tudi uradno delovati. Nato mi boste lahko posredovali tudi vaše želje glede moje nove dišave.“
Še ena dobra novica: če boš med prvimi 50.000 registriranimi, lahko dobiš Selenin parfum, še preden bo prišel v prodajalne. Vsi registrirani so vključeni tudi v žrebanje za izlet, na katerem te bodo popeljali skozi vse faze nastanka dišave.
Izgleda, da nekdo vsekakor ve, kako pritegniti oboževalce!
vir: tocnoto.si | |
|
Mc'Miley Administrator
Število prispevkov : 7142 Join date : 13/10/2010 Age : 26
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! Pet Sep 02, 2011 3:44 pm | |
| Kok je sweeet<3 tega bom pa kupla-parfum | |
|
MileyCyrusFan Administrator
Število prispevkov : 5860 Join date : 12/06/2010 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! Pet Sep 02, 2011 3:56 pm | |
| všeč mi je, ker fani lahko tut sodelujejo in dobijo parfum zastonj :) drgač pa ga jst nebi mela. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! | |
| |
|