MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia

MWS himna

Miley world Slovenija,
to je svet brez meja.
Vse za Miley navijamo
in jo s tem podpiramo!
Pridruži se nam v svetu tem,
ne bo tu žal, to ti povem!
Tukaj ti nikoli dolgčas ne bo,
ker tukaj se punce zabavamo!
MileyWorldSlovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MileyWorldSlovenia is official slovenian fanclub of Miley Cyrus!

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu!

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
MileyCyrusFan
Administrator
MileyCyrusFan

Število prispevkov : 5860

Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu!   Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! EmptyPet Sep 02, 2011 2:42 pm

Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! Wenn3485290

Selena Gomez se je v nedeljo udeležila slavnostne podelitve MTV Video nagrad, na katerih je izgledala izvrstno v črni obleki Julien MacDonald.

19-letna pevka in igralka, ki je navdušila Justinovo mamo, je pred začetkom programa tudi obkrožila rdečo preprogo in intervjuvala veliko znanih obrazov, med katerimi je bil tudi njen fant Justin Bieber, ki so ga zatožili. Vemo pa tudi, zakaj ga je Selena izbrala...

Četudi se zdi zvezdnica, ki je spet dobila darila od Justina, venomer zaposlena z raznimi prireditvami, si vzame čas tudi za druge projekte. Tokrat se je osredotočila na njeno lastno dišavo.

"Pozdravljeni, sedaj sem tudi uradno začela delati na mojem novem parfumu. Trenutno delamo tudi na spletni strani, na kateri mi boste lahko pomagali pri odločitvah, kakšna bo končna oblika le-tega. Registrirajte se na www.selenagomezperfumes.com in počakajte, da bo stran začela tudi uradno delovati. Nato mi boste lahko posredovali tudi vaše želje glede moje nove dišave.“

Še ena dobra novica: če boš med prvimi 50.000 registriranimi, lahko dobiš Selenin parfum, še preden bo prišel v prodajalne. Vsi registrirani so vključeni tudi v žrebanje za izlet, na katerem te bodo popeljali skozi vse faze nastanka dišave.

Izgleda, da nekdo vsekakor ve, kako pritegniti oboževalce!

vir: tocnoto.si
Nazaj na vrh Go down
Mc'Miley
Administrator
Mc'Miley

Število prispevkov : 7142

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu!   Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! EmptyPet Sep 02, 2011 3:44 pm

Kok je sweeet<3 tega bom pa kupla-parfum
Nazaj na vrh Go down
MileyCyrusFan
Administrator
MileyCyrusFan

Število prispevkov : 5860

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu!   Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! EmptyPet Sep 02, 2011 3:56 pm

všeč mi je, ker fani lahko tut sodelujejo in dobijo parfum zastonj :) drgač pa ga jst nebi mela.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu!   Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu! Empty

Nazaj na vrh Go down

Selena Gomez: Uradno je začela delati na svojem parfumu!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Selena Gomez: Prihaja v Evropo!
» Selena Gomez: Poslavlja se od glasbe!
» Selena Gomez obožuje svoje oboževalce!
» Selena Gomez: Želi uspeti v modi?
» Selena Gomez: Demi Lovato ji je zatožila Justina!